Fisguide och hyllning!

Eftersom vi är ganska löjliga och har löjligt dålig humor, så tänkte vi köra ett inlägg som kommer vara mer som en guide även kallad ”Fisguiden”. Läs och tänk gärna tillbaka på er själva i sånna här situationer! =)

Prutten
Den vanliga , korta, ofarliga och komiska varianten. Roar små barn, blir pinsam i lektion salen och i andra tysta lokaler. Döljs ganska enkelt med en enkel hostning.

Smygaren
Ofarlig. Tyst och luktfri. Inleds med magknip och kan därför planeras och dras iväg omärkligt genom att man vrider lite lätt på kroppen. En harkling döljer lätt eventuella ljudeffekter. Kommer oftast när man sitter ensam och kollar på fotboll, oftast har man sjukt många rena kalsonger nära sig och max 10 meter till en toalett. Jämför med ”stänkfisen”.

Stänkfisen
Väldigt överraskande och grymt otrevlig. Kräver omedelbart toa besök och kalsongbyte, men den inträffar givetvis när toaletter är svåråtkomliga och närmaste rena kalsong är sjukt långt bort. Tåg, bio och skolan är vanliga ställen där ”Stänkfisen” ofta förekommer. Har en otrevlig bieffekt att lukta ganska länge.

Alkolåset
Har sitt ursprung i mäktiga jäsningsprocesser. Långvarig och ljudlig. Brukar kännas av i god tid och varnar ofta med konstiga ljud. Kan därför lämpligen avsläppas utomhus eller på toa om någon föredrar spännande eko effekter.

Ärtsoppan

Tar aldrig slut. Kommer av olämplig mat. Kan ofta undvikas genom bra planering. Meför annars inställda middagar eller bio besök. Uppträder oväntat då någon bjudit på någon exotisk mat.

Knallskottet

Rolig effekt vid nyårsfirande. Annars inte så kul. Oftast luktfri men desto ljudligare. Avslöjar direkt den skyldige med sitt skarpa ljud. Åtföljs av fnitter eller rena gap skratt. Dyker oväntat upp vid ansträngning, framåtböjningar. Tillexempel när man ska hjälpa någon man tycker är snygg med nåt tungt lyft.

Brakskiten
Överraskar och är ljudlig som ”knallskottet” men är mer utdragen. Låter helt enkelt sjukt otrevligt. Behöver inte lukta illa. Väcker i allmänhet kommentarer i stil med ” För helvete”, ”sket du på dig?” eller som jag själv brukar säga, ”den skrek så länge den levde”.

Slappröven

En märklig och lite ovanlig variant. Utdragen, varierar i tonhöjd och karaktär genom att inleda med ett högt knatter och sedan avsluta med ett dovt fladdrande ljud.

Oskulden Utdragen som ”slappröven” men gäll och vass. Inleds med ett ljust utdraget knatter och avslutas med ett pip.

Benvärmaren En klassiker. Innehåller ofantliga mängder varm gas. Sprider sig långsamt neråt. Kan vara skön att lägga av utomhus kalla dagar. Annars sjukt obehaglig.

Svidaren En riktigt lurig liten rackare. Liknar ”stänkfjärten” men är långsammare och kan därför hejdas innan alltför stor skada skedd. Kräver dock ett toa besök inom det närmaste för att inte ge upphov till babianröv. Tar man inte ”svidaren” på allvar kan man senare råka ut för en ”stänkfjärt”.

Lönnmördaren
Lömsk, tyst och dödlig. Varnas med magknip och kan förväxlas med ”smygaren” men överraskar sen med sin dödliga lukt när det är för sent. Avslöjar dess bättre inte alltid den skyldige. Dyker upp när man har gäster eller när man själv är gäst!

Äggfisen
Liknar ”lönnmördaren” och ”smygaren”. Den är öväntat illaluktande och dessutom ljudlig så att ingen misstar sig på den skyldige. När man tror att man lugnt kan dra iväg sin fjärde ”smygare” för kvällen så förvandlar den sig blixtsnabbt till en ”äggfis” Kan absolut inte döljas med en hostning!

Så, nu var det slut på fisguiden, hoppas den lockar fram lite skratt samtidigt som du tänkte tillbaka! =) Nu såhär efter denna underbara guide så tänkte jag bara hylla Simon Sjöfors. Vilken underbar ”vinnarskalle” han har. Det är en ära att få träna med honom!! ;)
Ha en trevlig kväll alla groupies!

Veni vidi vici
/ Nille och Stoffe

Kommentarer
Postat av: Stelbent

De var nog de bäsa inlägget grabbar, Tack!:D

2009-01-13 @ 23:16:44
Postat av: Anonym

Vi tackar för att du tog dig tid och läste det :)

2009-01-13 @ 23:25:21
Postat av: Barre

haha, ni är ju sjuka

2009-01-13 @ 23:26:26
Postat av: Nilleee

haha , bra grejer ;)

2009-01-13 @ 23:44:56
URL: http://stni.blogg.se/
Postat av: Gunnarsson

hahaha

2009-01-14 @ 18:00:31
Postat av: Anonym

JAG VA INTE UTE!

2009-01-14 @ 21:32:28
Postat av: Nilleee

Hahaha =)

2009-01-14 @ 22:33:30
URL: http://stni.blogg.se/
Postat av: Tjabo

Kul blogg. Sjöfors! Gammal legend han. Lirar han ännu!?

2009-01-15 @ 22:01:50
Postat av: Nilleee

Tack ! Aa , han lirar än , och han gör det sjukt bra =)

2009-01-15 @ 22:23:07
URL: http://stni.blogg.se/
Postat av: sabina

Haha skulle vilja säga sjuka i huvudet grabbar men det är nog bara förnamnet..

2009-01-28 @ 00:19:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0