Statoil 05.00 !!

Som vi sa igår så var det cup i Karlskrona.. Ingen bra cup , enligt mig !
Första gruppspels matchen spelade vi mot ett gäng polacker , verkligen inget bra gäng =)
Andra matchen spelades mot Jämshögs IF , där vi hade en ledning med 3-1 , men deras kompakta försvarsspel och deras kontringar blandat med med mycket ego och några missar från oss lyckas dom hämta upp till 3-3.... Skit match , verkligen !
Sista grupp matchen spelade vi mot nåt änga gäng hemmahörande i Karlskrona trakten , enkel seger med 4-0 tror ja , vi borde definitivt gjort mycket flera mål , men en seger är en seger. Vi blev grupp 2a och i åttondelsfinalen så möter vi nosaby , både vi och dom va duktigt trötta och man ville bara lägga sig , men i en sån match är där ändå lite prestige , vi vann matchen med 2-1 , inget skönspel nånstans !=P Vidare till kvartsfinal , där väntade nättraby som hade högt självfötroende eftersom dom slagit t Mjällbys bästalag i åttondelen , men dom va riktigt dåliga så den matchen vann vi med 3-0. Vi hade inte spelat bra i någon match fram tills semifinalen där allt släppte och vi vann med 8-1 , allting bara flöt på =) Lyckeby väntade som final motståndare , Lyckeby va en riktig lag maskin och va riktigt bra . Förlust för oss med 2-1 efter en mycket tight match med 2 domare som antagligen har något gemensamt med lyckeby då dom hade ytterst tveksamma beslut. ( Lyckeby ligger i karlskrona ) Inte mer med detta , 2a plats efter att ha spelat så dåligt som vi gjorde får vi helt klart vara nöjda med !

Jag (Nille) och stoffe , hoppade av vid statoil i kristianstad , köpte nattamaaad och gick hem , hemma vid 6 tiden. Ställde klockan på 7 , skulle vara funktionärer på alliansen.. När klockan väl ringde så kände vi att vi inte orkade så vi ringde och sa att vi inte kom.. Gick o la oss igen , vaknade vid 3 tiden , en snabb shopping runda på stan. Så nu sitter vi här hemma igen och laddar upp inför kvällen match i alliansen mot ovesholm , ska vara seger , men bollen är rund så man vet aldrig =) 19.45 är det iaf dags , kom gärna och kolla =)

Samt vi vill önska alla våra underbara läsare ett Gott nytt år !! =)

Veni , vidi , vici
/ Nille och Stoffe

Lyckå cup i Karlskrona !

Vi ber om ursäkt till alla våra groupies att de inte blev något blogginlägg under gårdagen.
Gårdagen va annars en ganska bra dag , förutom att man var duktigt sliten. Det blev mycket fifa under natten mellan lördag och söndag , vilket gjorde att vi inte kom i säng förrän vid halv 7 , sen upp igen klockan 9 för att hinna äta frukost och komma ner till alliansen i tid =)

Idag är det cup som gäller , Lyckå cup i karlskrona , samling vid halv 4 för att sedan spela första matchen vid 7 tiden..
Om vi går hela vägen så spelas finalen tjugo i 2 lr det var kanske till och med tjugo i 3..

Nu ska jag ( Nille ) och stoffe spela lite fifa innan vi ska ta något att käka. :)

Förresten , Åsums bk förstalag åkte ur alliansen !!!! Tollarps IF spelade ut dom fullständigt !!!
All creed till Tollarp ! L-O , vad har du nu för ursäkt ? =)

Tjingeling

Veni , Vidi , Vici
/ Nille och Stoffe

Frukostbuffe och alliansen.

Vaknade 9.05 upp smörja in sig lite och sedan ut för att äta en frukost på conditori fantasi, detta var välplanerat sedan gårdagen, viktigt att äta bra när man spelar match. Fantasi stod för ungefär alltdetdär man förväntar sig av en frukostbuffe. 3 sorters bullar, 8 olika pålägg som iallafall jag inte hade en aning om att man kunde ha på frukostmackan..

Det bar sedan bort till idrottshallen för att åter tillägna en dag åt alliansen som enligt oss upplevs bäst ifrån läktaren.
Såg KFF 2 åka ut emot Hässleholm IF 2. Matchen slutade i förlust för grabbarna med siffrorna 5-1. Ungdomens orutin lyser klart igenom i denna match där HIF vinner på KFFs misstag.

Vi i KFF 3 spelade sedan match mot Jämshög 2, första matchen är alltid första matchen och det syntes lite inledningsvis.
Matchen vinner vi med 6-1 och det var en säker seger, vi vinner pga at vi är bättre än dem helt enkelt, framförallt försvarspelet var bra. Annars talande för matchen var alla utvisningar, inte minst Nille som drar på sig två st och skjuter upp bollen i huvudet på Jonas Elfer, ursäkta Jonas!
Stort plus till Berwa som kanske gjorde årets mål, från nästan eget straffområde lägger in bollen högt i vänstra hörnet. Rensning eller medveten lobb, det vet nog bara han själv men snyggt var det.


Veni , vidi , vici
/ Nille och Stoffe

Ni får gärna gå i våra fotspår , men vänta gärna tills vi lämnat dem !

Den fruktansvärt irriterande väckarklockan ringde 09.20 och man ville bara dö egentligen , men när man tänkte vidare på saken så insåg vi att alliansen stod på schemat!
Upp o klä på sig , sen ut i den förbannade kylan och gå ner mot idrottshallen för att vara på plats kl 10.00 då KFF 1 spelade.
Som vi sa i förra inlägget så blev det också en promenadseger för dom väldigt bakfulla (?) grabbarna.. Hässleholm stod upp bra i första halvlek men när KFF började spela fotboll så hängde dom inte alls med..
Annars bjöds det inte på nån vidare underhållning idag , tyvärr..
Tre givna höjdpunkter idag var Åsums målvakt , Tobias Widell , född 1993. Han va riktigt duktig!!
Den andra höjdpunkten är en dam spelare (!!!!) Nellie Persson i Glimåkra , en ruggigt bra fotbollsspelare , inte så ofta man ser en dam spelare så bra som henne , så det var kul.
Den tredje och den sista höjdpunkten är helt klart att Åsums ena lag åkte ut , så jävla viktigt! Det sjukaste är att när man nu går in o läser fotbolls bloggen på kristianstads bladet så ligger där en ny kommentar där någon röd ögd jävel sitter och skyller på nåt helt oviktigt och försöker säga att åsum är kristianstads bästa lag! Det är sjukt att vissa i denna komun sitter och säger att ett lag som knappt tog steget upp i division 5 är kristianstads lag ! Säger som Vanneberga klacken " ÅSUM ÅKER UR I ÅR ! "

Ikväll är det tacokväll med några vänner , förhoppningsvis så kanske det blir lite sällskapsspelande också , och nej med sällskapsspel så menar jag inte Fifa 09.
Det kommer att bli en lugn kväll eftersom att vi har alliansen premiär imorgon. Två av våra lag spelar imorgon , det ena laget har öppningsmatchen kl. 10.00, även där är det Hässleholms IF som står för motståndet, det lär bli tufft.
13.45 kör vi igång vår match , hade varit ganska kul om de suttit lite folk på läktaren och kollar =) Vi möter Jämshög lag 2 , även det blir en tuff match . Första matchen är alltid första matchen! =)

Veni , vidi , vici
/ Nille och Stoffe

Sambos igen ! !

25 December , juldagen , dagen efter julafton..
All denna stress man har haft i kroppen är över , den stress man kännt i ca 1 månad nu tog slut på några timmar..
Allvarligt talat , de är ju hur trevligt som helst med julafton och allt vad det innebär just den dagen , men att man stressar upp sig så långt innan är ju nästan bisarrt. Jag är ju inte den som är den som är ute i god tid , men man märker ju hur folk runt omkring en ute på stan stirrar ihjäl redan i mitten av november , kom igen ?!

25 december betyder ju också mycket annat trevligt, Stoffes pappa åker utomlands och jag flyttar på nytt in på norr !!=)
25 december betyder ju också att alliansen är på ingång igen , och vår entré i denna fina turnering närmar sig !
Detta är verkligen min och stoffes tid på året. Når ni inte oss på telefon så kan jag lova er att ni hittar oss nere i idrottshallen !
Just i skrivande stund sitter vi och spelar fifa 09 och laddar upp för alliansen imorrn , 10.00 spelar KFF 1 - Hässleholms IF!
Då är vi där , Hässleholm ska inte vara nåt problem för grabbarna. Såg dom mot näsby och det kan ha varit en av dom sämsta matcherna som spelats i årets upplaga av alliansen ( och då har där ändå varit många gök-lag som gjort upp !)

Nu är det fifa som gäller !

Veni , vidi , vici !
/ Nille och Stoffe

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0