Statoil 05.00 !!

Som vi sa igår så var det cup i Karlskrona.. Ingen bra cup , enligt mig !
Första gruppspels matchen spelade vi mot ett gäng polacker , verkligen inget bra gäng =)
Andra matchen spelades mot Jämshögs IF , där vi hade en ledning med 3-1 , men deras kompakta försvarsspel och deras kontringar blandat med med mycket ego och några missar från oss lyckas dom hämta upp till 3-3.... Skit match , verkligen !
Sista grupp matchen spelade vi mot nåt änga gäng hemmahörande i Karlskrona trakten , enkel seger med 4-0 tror ja , vi borde definitivt gjort mycket flera mål , men en seger är en seger. Vi blev grupp 2a och i åttondelsfinalen så möter vi nosaby , både vi och dom va duktigt trötta och man ville bara lägga sig , men i en sån match är där ändå lite prestige , vi vann matchen med 2-1 , inget skönspel nånstans !=P Vidare till kvartsfinal , där väntade nättraby som hade högt självfötroende eftersom dom slagit t Mjällbys bästalag i åttondelen , men dom va riktigt dåliga så den matchen vann vi med 3-0. Vi hade inte spelat bra i någon match fram tills semifinalen där allt släppte och vi vann med 8-1 , allting bara flöt på =) Lyckeby väntade som final motståndare , Lyckeby va en riktig lag maskin och va riktigt bra . Förlust för oss med 2-1 efter en mycket tight match med 2 domare som antagligen har något gemensamt med lyckeby då dom hade ytterst tveksamma beslut. ( Lyckeby ligger i karlskrona ) Inte mer med detta , 2a plats efter att ha spelat så dåligt som vi gjorde får vi helt klart vara nöjda med !

Jag (Nille) och stoffe , hoppade av vid statoil i kristianstad , köpte nattamaaad och gick hem , hemma vid 6 tiden. Ställde klockan på 7 , skulle vara funktionärer på alliansen.. När klockan väl ringde så kände vi att vi inte orkade så vi ringde och sa att vi inte kom.. Gick o la oss igen , vaknade vid 3 tiden , en snabb shopping runda på stan. Så nu sitter vi här hemma igen och laddar upp inför kvällen match i alliansen mot ovesholm , ska vara seger , men bollen är rund så man vet aldrig =) 19.45 är det iaf dags , kom gärna och kolla =)

Samt vi vill önska alla våra underbara läsare ett Gott nytt år !! =)

Veni , vidi , vici
/ Nille och Stoffe

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag är en stolt man, det var länge sedan jag läste en så fattig blogg som denna men det är bara stt komma igen. Föresten, Christoffer Eklund du borde sluta tabba dig och nichlas klipp dig. Annars Gott nytt år Pojkar!

2008-12-31 @ 00:17:01
Postat av: Anonym

Den här stolta "mannen" verkar inte vara särskilt stolt över sitt namn, en så kallad fegis helt enkelt!

2008-12-31 @ 01:37:40
Postat av: Stni.blogg.se

Det är fint att vara namnlös.

Hade vatt kul och fått reda på varför den är så "fattig" också ?

2008-12-31 @ 12:37:44
Postat av: PH

ojoj vilket mål, borde ha med det:D Härlig FB-blogg detta:D

2008-12-31 @ 14:06:26
Postat av: Stni.blogg.se

Fint mål Phillip. Man tackar man tackar! =)

2009-01-01 @ 18:33:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0